Salaisuudet

Kun pääset pelin läpi kerran saat "Professional"-moodin eli vaikeamman vaikeusasteen. Pelaamalla pelin läpi saat myös "Assignment Ada"-minipelin joka on Hunk/Tofu-tyylinen (RE2), missä olet Ada. Saat myös minipelin "The Mercenaries" jossa voit pelata Leonina, Hunkina, Weskerinä, Jack Krauserina ja Adana.

Mercenariesin hahmot

Leon Scott Kennedy
Näin saat Leonin: Pelattavana heti alussa
Nämä tavarat Leonilla on: Blacktail, Riot Gun, Handgun Ammo x30, Shotgun Shells x10, First Aid Spray

Hunk

Näin saat Hunkin: Hanki neljän tähden ranking saaren tukikohdassa
Nämä tavarat Hunkilla on: Custom TMP, TMP Ammox75, Hand Grenade x3, First Aid Spray

Hunk on pahamaineinen Umbrellan agentti joka onnistui tuomaan turvaan G-virusnäytteen Raccoon Citystä. Nyt Hunk kohtaa vieläkin suuremman haasteen. Hunkilla on kyky ottaa hoipertelevasta vihollisesta kiinni ja katkaista heidän niskansa. Niin voit säästää ammuksia.

Albert Wesker

Näin saat Weskerin: Hanki neljän tähden ranking Waterworld-kartalla
Nämä tavarat Weskerillä on: Handgun, Handgun Silencer, Killer7, Semi-auto Rifle, Hand Grenade x4, Flash Grenade x3, Incendiary Grenade x1, First Aid Spray

Pahamaineisella Weskerillä on eniten aseita. Käsiaseen vaimennin auttaa häntä tappamaan vihollisia ilman että muut lähistöllä olevat sitä huomaavat. Weskerin hyökkäysisku on tuttu Resident Evil Code: Veronican pelaajille.

Jack Krauser

Näin saat Jackin: Hanki neljän tähden ranking linna-kartalla
Nämä tavarat Jackilla on: Krauser's Bow, Arrows x30, Flash Grenade x4, First Aid Spray

Kun painat X:ää Jackin käsivarsi muuttuu. Kun olet tappanut monta vihollista peräjälkeen, Jackin käsi alkaa loistaa punaisena. Paina X:ää muuttaaksesi hänen kättään ja paina sitten A:ta tehdäksesi voimahyökkäyksen joka tappaa heti kaikki viholliset jotka ovat suoraan Jackin edessä. Jackillä on myös veitsi jota hän käyttää taitavammin kuin Leon. Jackin kova potku lennättää useimmilta vihollisilta pään pois. Jackin bow-ase on tappava ase joka tappaa yhdellä laukauksella, mutta tähän aseeseen ei ole paljoa ammuksia saatavilla. Tavallisiin vihollisiin kannattaa käyttää veitseä ja käsi-iskuja.

Ada Wong
Näin saat Adan: Hanki neljän tähden ranking kylä-kartalla
Nämä tavarat Adalla on: Punisher, TMP, Semi-auto Rifle, Semi-auto Rifle Scopr, Handgun Ammo x30, TMP Ammo x100, Rifle Ammo x5, Incendiary Grenade x3, First Aid Spray

Adalla ei ole veitseä jolla puolustaa itseään lähietäisyydeltä.

Assignment Ada

Tässä lyhyessä tehtävässä Adan täytyy päästä läpi saaren tukikohdan ja löytää viisi Las Plagas-näytettä. Näytteiden täytyy mahtua hänen pieneen attaseasalkkuunsa hänen muiden tavaroidensa (Punisher, TMP ja semi-auto Rifle) kanssa. Adalla ei ole veistä millä rikkoa laatikoita ja tynnyreitä, joten sinun täytyy käyttää ammuksia saadaksesi tavaroita. Kaikkia vihollisia ei tarvitse tappaa, etene vain seuraavalle alueelle mahdollisimman nopeasti.

Bonusvaatteet

Leonilla RE2:sta tuttu poliisiunivormu, Ashleyllä Britney Spears-tyylinen asu, Adalla musta asu

Lisää paljastuksia:

Luis on hyvien puolella. Hän on tutkija joka on tutkinut Plagasia ja kapinoinut Los Illuminadosia vastaan. Luis sai myös tartunnan, mutta Ada otti loisen pois hänestä. Kun Leon ja Ashley saavat tartunnan Luis haluaa auttaa heitä. Mutta Luis kuolee...

Jack Krauser oli Leonin kaveri kun he työskentelivät yhdessä USA:n hallitukselle, mutta Jack kuoli vuosia sitten helikopterionnettomuudessa. Mutta Jack on kuitenkin hengissä, ja vaikuttaa siltä että Wesker pelasti hänet. Hänellä on samanlaisia voimia kuin Weskerillä, ja hän pystyy muuttamaan kättään kun taistelet häntä vastaan. Jack kidnappasi Ashleyn. Leon tappaa Jackin.

Assignment Ada-minipelin lopussa Ada ja Wesker juttelevat. Wesker sanoo käyttävänsä Plagas-näytteitä rakentaakseen Umbrellan uudelleen.

Los Illuminados kidnappasi Ashley Grahamin tarkoituksenaan tartuttaa häneen Plagas-loinen ja lähettää hänet sitten takaisin USA:an tartuttamaan se isäänsä presidenttiin. Osmund Saddler voi kontrolloida tartunnan saaneita, joten sitten hän pystyisi kontrolloimaan koko maata presidentin kautta. Osmund haluaa myös ottaa haltuunsa koko maailman USA:n yhteyksien avulla. Leon pystyy kuitenkin pelastamaan Ashleyn ja saamaan Plagasin pois heidän elimistöistään, ja tappaa hämähäkiksi muuttuneen Saddlerin.

Giggelin lisäykset

Kun pääsee ekan kerran läpi saa myös "Separate ways"-skenaarion (PS2 vain) ja saa ensimmäisen kostuumisetin. Elokuvaselaimen saa myös ensimmäisen peluukerran jälkeen (PS2)

P.R.L. 412 normaalissa ja professional replay-moodissa (PS2)
Pelaa läpi pääpeli professionalilla

Assignment Adan läpipääsystä saa
Chicago typewriter pääpelin replay-moodissa (GC)
tai
Chicago typewriter Separate ways:n replay-moodissa (PS2)

Separate Ways:n läpipääsystä saa
Chicago typewriter pääpelin replay-moodissa
Kostuumisetti 2 pääpeliin (Mafia-tyyli Leonille ja ritaripanssari Ashleylle(Tekee hänestä vahingoittamattoman))

Adan Raportti
Videot Separate way:stä elokuvaselaimeen

14 kommenttia:

  1. ihan paras peli :) :D xd :D

    VastaaPoista
  2. Toi Mafia puku on siisti ja mun on helpompaa mennä ashlyn kanssa kun se ei kuole mistään :D (tää on hyvä peli)

    VastaaPoista
  3. miten saan adalle bonus vaaatteet? oon saanu vaan leonille ja ashleylle

    VastaaPoista
  4. Jep tää on ihan paras peli :)

    VastaaPoista
  5. Adan asut: seprateways läpi easy tasolla=ada saa minihame asun ja normal tason. noramal läpi=adalle bikini asu ja pro taso. pro läpi=ada täysin ALASTI!!!

    VastaaPoista
  6. PS2 versiossa ei varmaankaan saa adalle uusia asuja :/ mä enm ainakaa oo saanu mitää

    VastaaPoista
  7. miten saa sen plagas remove laser aseen ps2 versiossa?

    VastaaPoista
  8. Olen saanu kaikki extra aseet, mutta en muista missä vaihees laser tuli.
    Siis tämä peli on rautaa. En ole kokenut samanlaista pelinautintoa muun pelin paris.

    VastaaPoista
  9. laser aseen voi ostaa ku vetää pelin läpi pro. tasolla

    VastaaPoista
  10. Koneel saa kyl minihameasun mut ei siin saa mitää bikini tai alaston asuu ellet oo modannu

    VastaaPoista
  11. Mulla oli tää PS 2:lla ja nykyään on Wiillä! Ihan paras peli!

    VastaaPoista
  12. Grafiikat vaa rumeni ku rupu Wiin hommasit. : D

    Itellä PS3 HD-versio

    VastaaPoista
  13. Eipä paljoo grafiikat rumentunu? Ja Wii ei oo rupu? Ja Wii versio on paras ku voi käyttää nii paljon Wii remoten ominaisuuksia ja siinäki saa kaikki Bonus jutut. PS3 versio on toisiks paras, harmittaa vaa ku PS3lla ei voi Resident Evil 4ssa käyttää Sixaxis ohjaimen ominaisuuksia tai Move ohjainta mutta on se aika hyvä seki ku grafiikat parani ja tuli pari uutta juttuu :I.
    Nii että haistappa sinä paska, ja pojat nähään huvilalla : D

    VastaaPoista