Alku

Pelin alussa Leon ajaa vanhalle hajoamispisteessä olevalle sillalle päästäkseen kylään. Leon pysäköi autonsa ja tutkii aluetta uusilla kiikareillaan. Leon huomaa ryhmän likaisia kyläläisiä jotka ovat kokoontuneet kokon ympärille. Tulessa grillataan paikallista poliisia. Leon palaa takaisin sillalle vain huomatakseen että silta on romahtanut ja vienyt mukanaan auton. Leon on loukussa.

Leon kävelee yhteen kylän mökeistä. Ensimmäisessä huoneessa on pöytä ja takka. Hiljainen mies on polvillaan takan edessä, selin Leoniin. Peli antaa seuraavaksi sinulle kaksi vaihtoehtoa: Voit joko 'kysyä tytöstä' tai 'pyytää tiimiä apuun.' Jos kutsut tiimiä apuun, mysteerinen mies nousee ylös, ottaa läheltään kirvee ja alkaa hitaasti mutta varmasti lähestyä Leonia. Mies heittää kirveen tiputtaen kommunikaattorin Leonin käestä. Se tiimityöstä.

Kuka viheltää? Kyläläiset piirittävät mökin jossa Leon piileksii. Moottorisaha murisee. Leon juoksee mökin yläkertaan. Yläkerrassa seinällä roikkuu haulikko, Leon ottaa sen. Samalle hetkellä ovi alakerrassa avautuu ja moottorisahaukko (or as I like to call him, potaattisäkkimies) tulee ylös portaita. Vaikka tapatkin miehen, lisää kyläläisiä ryntää sisään. Yläkerran huone on täynnä ikkunoita. Niiden kautta näet että kyläläiset ovat nostamassa tikapuita ylös päästäkseen sitä kautta luoksesi. Pari on jo ylhäällä hakkaamassa ikkunoita. Leon hyppää ikkunan läpi, ampuu parit kyläläiset ja kaataa tikapuut. Leon hyppää alas katolta, hyppää yli pienen aidan ja jatkaa juoksemista.

Lähellä on pieni vartiotorni ja Leon kiipeää sen huipulle. Katsahtaessaan alas Leon huomaa kyläläisten kerääntyneen paikalle. Yksi niistä heittää kranaatin torniin, ja Leon pelastuu siltä vain maastoutumalla.

Myöhemmin Leon juoksee sillan kautta toiselle alueelle. Täällä on puita, miinoja ja lasereita. Kauempana lisää kyläläisiä kokoontuu ja juoksee polkua pitkin joka johtaa Leonin luokse.

Täysin yhtäkkiä kyläläiset tiputtavat aseensa, kääntyvät takaisinpäin eivätkä enää jahtaa Leonia. Kirkon kellot soivat. Mitä oikein on tekeillä?

Kylän tyhjentyessä Leon jää yksin. Leon lähtee kylästä polkua pitkin. Pahaenteinen linna häämöttää kaukaisuudessa. Mahdollisista vaaroista välittämättä Leon menee sisälle linnaan.

Linna on täynnä tappavia ansoja ja vihollisia. Yksi niistä on "Garrador". Leon kohtaa tämän raivoisan vihollisen syvällä linnan tyrmän uumenissa. Garradorin silmät on ommeltu umpeen, ja ruostunut kypärä peittää sen runneltuja kasvoja. Kun Leon kohtaa Garradorin ensimmäisen kerran, se on sidottu seinään kahlein.

Mutta ei kauan. Garrador vapauttaa itsensä kahleista ja hyökkää Leonin kimppuun. Garradorilla on yli-inhimillinen kuulo ja se vihaa tunkeilijoita. Se mitä seuraavaksi tapahtuu jää nähtäväksi...

Leon voi myös käyttää joitain linnasta löytyviä ajoneuvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti