Aseet

Veitsi

Veitsen saat esille painamalla L:ää. Kätevä laatikkojen, ruukkujen ym. rikkomiseen. Voit ampua vihollista jalkoihin niin että se kaatuu ja hoidella lopun veitsellä.

Handgun

Tämä on Leonilla pelin alkaessa. Kelpaa paremman puutteessa kunnes saat ostettua itsellesi paremman käsiaseen.

Shotgun
hinta 20 000

Kun pelaat easyllä tämä on sinulla heti alussa. Vaikeammalla vaikeusasteella löydät sen pelin alussa talon toisesta kerroksesta. Shotgun on hyvä perusase lähes kaikkia vihollisia vastaan. Pitkän matkan päästä ampuminen ei saa paljoa tuhoa aikaan.

Red 9
hinta 14 000

Hiukan voimakkaampi versio handgunista. Luisin ase.

Blacktail
hinta 24 000

Taas yksi voimakkaampi versio handgunista. Tuunattunakaan tämä ei ole yhtä voimakas kuin Red 9, mutta tulitusnopeus on omaa luokkaansa.

Punisher
hinta 20 000


Saat Punisherin ilmaiseksi kun ammut sinisiä mitaleita. Tällä handgunilla voit ampua kahden vihollisen läpi kerralla.

TMP
hinta 15 000

Nopeatulituksinen ase. Hyvä perusase lähes kaikkiin vihollisiin nopeutensa vuoksi. Laukausten voima kuitenkin heikohko. Ammuksia on saatavilla paljon mutta ne kuluvat nopeasti. Ostamalla stockin tähtäys paranee.

Sniper Rifle
hinta 12 000

Pelin ensimmäinen kivääri. Aseella on todella hidasta ampua sillä joudut ottamaan hylsyn ulos jokaisen laukauksen jälkeen. Tätä asetta ei ole tarkoitettu lähitaisteluihin. Voit parannella kivääriä ostamalla tähtäys-scopen.

Semi-auto Rifle
hinta 35 000

Hyvin samanlainen kuin toinen kivääri mutta ei latauksia laukausten välillä. Tähtää vihollisia päähän niin ne kuolevat yhdellä laukauksella. Myöhemmin pelissä löydät infrared scopen jonka avulla voit tähdätä parasiitteja regeneraattoreiden ja iron maideneiden vartaloissa.

Riot Gun
hinta 32 000

Paljon voimakkaampi versio tavallisesta shotgunista. Ampuu nopeammin ja on tuunattuna upea ase.

Striker
hinta 43 000

Nopeatulituksinen shotgun. Strikerissa on iso lipas (100 ammusta korkeimmalla tuunausasteella). Ei yhtä voimakas kuin Riot Gun, mutta kuitenkin tuunattuna pelin paras shotgun tulitusnopeuden ansiosta. Tämän shotgunin yksi laukaus voi vahingoittaa useita vihollisia 'spray-shotin' vuoksi.

Broken Butterfly
hinta 38 000

Tämän magnumin saat ilmaiseksi linnassa. Kun olet taas yhdessä Ashleyn kanssa pääsette yhdessä huoneeseen jonka ovi on lukossa. Kannattaa käyttää pääasiassa vain pomoihin, sillä ammuksia ei ole paljoa saatavilla. Räjäyttää päät pois. Hidas uudelleenlataus.

Killer7
hinta 77 700

Tämä ase on saanut nimensä Capcomin pelin mukaan. Todellinen tappaja-ase. Tekee pomotaistoista helpompia. Magnumin ammuksia ei kuitenkaan ole pelissä paljoa.

Rocket Launcher
hinta 30 000

Rocket launcherissa on vain yksi ammus, joten käytä sitä vain pomotaistoissa. Ja ole silloinkin tarkkana tähtäyksen kanssa... Saat pelissä kaksi ilmaista rocket launcheria. Yhden löydät linnasta ja toinen heitetään sinulle loppuvastuksen aikana. Tuossa nimenomaisessa rocket launcherissa on "erikois" raketti joka pystyy loparin tuhoamiseen. Kun pelaat peliä uudestaan saat mahdollisuuden ostaa raketinheittimen loppumattomilla ammuksilla. Hintaa tuolla aseella on miljoona...

Hand Grenade

Käsikranaatti saa kivasti tuhoa aikaan, kunhan tähtäys on kunnossa eikä kranaatti laskeudu omiin jalkoihisi... Kätevin isojen vihollisjoukkojen tappamiseen.

Incendiary Grenade

Tämä kranaatti räjäyttää tulta osumiskohdassaan.

Flash Grenade

Flash grenade saa viholliset hetkeksi sokeiksi ja pysähtymään. Käytä tuo aika hyväksesi... Kun inhottavan vaarallinen Las Plagas paljastuu vihollisten päistä, saat sen kuolemaan kerralla käyttämällä flash grenadea.

Harppuuna

Leon käyttää harppuunoita järven hirviön tappamiseen.

Matilda
hinta 70 000

Leonin tuttu käsiase pelistä Resident Evil 2, paitsi että tässä on lasertähtäys. Saat mahdollisuuden tämän aseen ostamiseen mentyäsi pelin läpi kerran.

Mine Thrower
hinta 28 000

Mine thrower laukaisee miinan jolla on kyky tarttua viholliseen ja räjähtää hetken kuluttua. Tähän aseeseen on saatavilla vain vähän ammuksia.

Handcannon
Tuunausten kokonaishinta 790 000

Saadaksesi tämän aseen sinun täytyy päästä läpi Mercenaries-minipeli kaikilla viidellä hahmolla ja saada jokaisella 5 tähteä (vähintään 60 000 pistettä) jokaisella neljällä kartalla. Ase on ilmainen mutta sen tuunaus on kallista. Aluksi ase saattaa vaikuttaa heikolta mutta tarina on toinen tuunausten jälkeen... Kaikkien tuunausten jälkeen aseessa on loppumattomat ammukset.

Chicago Typewriter
hinta miljoona

Saat mahdollisuuden ostaa tämän aseen päästyäsi läpi Assignment Ada-minipelin. Hinta on kova mutta tämä on yksi pelin parhaista aseista. Siinä on loppumattomat ammukset. Erittäin voimakas konekivääri. Mielestäni pelin paras ase!

22 kommenttia:

  1. Eiks chicago typewriterin lisäks oo muia salaaseita?

    VastaaPoista
  2. PRL on kyllä, mutta vain joillekkin konsoleille. Loputtomat panokset ja instant kill.

    VastaaPoista
  3. Voisi lisätä nuo aseiden statsit, ja sen että Matilda ampuu burstilla. Huonohkot kuvat.

    VastaaPoista
  4. LOL missä se ihmeen laser- ase on?

    VastaaPoista
  5. Ööh . . kun aloittaa pelin ekaa kertaa niin kandeeko hankkia 3-4 asetta vai enemmän (olen huolissani tilan vuoksi)

    VastaaPoista
  6. kun pelasin kerran läpi niin toisella hankin: Killer7,Striker,Blacktailin. Minulla on Noi Killer7,Striker,Blacktail,TMP ja Semi-auto Rifle mutta
    en ole vielä tyytyväinen niin yritän hankkia edes ton Chicago Typewriterin mutta ajattelen että kuinka paljon tilaa se vie?

    VastaaPoista
  7. Kun mulla on chicago Typewriter niin kohta alkaa tulla tylsää jos on (melkein) voittamaton aseen kanssa räiskimään viholisia

    VastaaPoista
  8. Onhan sitten vielä se Infinity Launcher..
    Ei mitenkään hyvä lähitaistelu ase kyllkään

    VastaaPoista
  9. Tota joo mää pistän händkunilla viholliset matalaks tosta noin vaa

    VastaaPoista
  10. kyl plagas remover laserin saa wii versioonkin jos vetää läpi prolla

    VastaaPoista
  11. Mä en tiedä mistä sen sain, mutta mulla oli toi handcannon ja olin vaa menny mercensössöt 4 tähellä :o !! ja sain loputtomiks myös...olikohan se bugi.. :D

    VastaaPoista
  12. Mä vedän pohjat tähä teidän ase ongelmaan, nääs mulla on Chicago typewriter [Loputtomilla kudeill] ja sinko [Myös loputtomill] JA PUNAKÄRKINEN SINKO Jonka Ada heitti leonile lopussa !! :D Sain sen sillein että. EN AMPUNU sillä vaa ammuin tavallisella singolla :D Mutta aina kun pelaan otan uuden pelin koska näillä aseilla peli menee jo liian tylsäks :/

    VastaaPoista
  13. tota hyvä peli mut turhan usein myyn aseet ja ostan tilalle uudet koska yhes mun seivis läpi on menty 107 kertaa

    VastaaPoista
  14. tiesitekö, että kun ampuu 15 sinistä mitallia niin saa punisheriin täydet tuunaukset ??

    VastaaPoista
  15. ei ainakaa pitäis saada kun ite ammuin 15 mitallia ja punisher oli ilmane ja firepower kehitettynä vaa yhellä...

    VastaaPoista
  16. ai sori sit =) itellä ainaski toimi mut ihansama

    VastaaPoista
  17. On muitaki aseita... =D vitun hyvä RE 4 o kuiteski!

    VastaaPoista
  18. mikä on paras handgun... ois kiva tietää

    VastaaPoista
  19. Ite näin joskus kun kaveri tätä aina pelaili jäi jostain syystä itellä ostamatta mutta nyt hommasin vihdoin Storesta. Ainoa kysymys: kun kumminkaan tilaa ei ole paljon niin saako aseita säilöttyä vai pitääkö ne "tuhota" myydä? Miten käy upgradeille.

    VastaaPoista
  20. Hieno nähdä tämäkin sivu vielä olemassa, kuin vanha ystävä.

    VastaaPoista