Mercenaries

kirjoittanut dr marcus

Kylä
Kylässä on kolme paikkaa mistä alotat aina eikä sillä aloituspaikalla ole mitään väliä. aloituksen jälkeen ota kaikki time extentionit mitkä eivät ole minkään rakennuksien sisällä, oletan että tiedät niiden sijainnit itse. Suosittelen että käyt jossakin vaiheessa hakemassa tornista kranaatin (jos pelaat leonilla tai krauserilla) ja green herbin myös, jos ei ole tarvetta niin älä silloon tuhlaa aikaa siihen. Kun olet ottanut kaikki time extentionit jotka eivät sijaitse rakennusten sisällä mene yksikerroksiseen rakennukseen jossa on kaksi huonetta, joista jälkimmäinen huone on makuuhuone, suosittelen että menet vain ikkunasta läpi makuuhuoneeseen äläkä käytä ovia. Huoneesta ota 30sec kill bonus ja time extention, tämän jälkeen mene välittömästi ikkunasta ulos ja vastapäiseen latoon josta saat myös time
extentionin, sinulla pitäisi nyt olla jonkin verran ganadoja perässä. Pysy ladossa ja tapa kaikki ganadot jotka sinne meinaavat tulla, yritä pitää combot pystyssä. pysy ladossa tappaen ganadoja niin kauan kunnes kuulet moottorisahan murinan, bella systersit on ihmeen sitkeitä. Kun olet tappanut ensimmäisen parin ota mahdolliset ammukset ja kranaatit mitä ganadot jättivät, jatka matkaasi latoon jossa on pieni toinen kerros, ota time extention ja kiipeä tikapuita pitkin ylös. Tämän jälkeen kaada tikapuut välittömästi. Sinulla pitäisi taas olla jonkin verran ganadoja perässä, ota kill bonus vasta kun ladon sisällä on paljon ganadoja. Ammu ganadoja ylhäältä ja kun uusi pari bella systereitä saapuu niin ammu ladossa sijaitseva räjähtävä tynnyri (jos se ei ole vielä räjähtäny). Kun olet tappanut bella systersit eikä alhaalle ole vielä ehtinyt uutta ganadoryhmää, käy ottamassa alhaalta kamat mitä ganadot ovat jättäneet jälkeensä ja sen jälkeen mene takaisin ylös. Pian pitäisi taas ilmestyä uusi bella systers pari ja lisää ganadoja. Tuolla kaavalla pitäisi helposti tulla vähintään 60 000, kunhan vain ammukset eivät lopu. Kylässä oleva kaksikerroksinen talo on
ihan turha, sieltä saa vain vähän tarvikkeita, mutta ei ollenkaan aika,-eikä tappo bonuksia, siellä ei myöskään ole semmoista paikkaa mistä voisi hyvin tiputella ganadoja. Talon takana on vielä kolmas kill bonus, mutta ilman sitä saa kyllä helposti 5 tähteä.

Miten tapat bella systersit:
Bella systerseihin ei mikään ase tehoa erityisen hyvin. Haulikko lähietäisyydeltä tappaa vähintää 5 kudista, sama killer7:lla ja kiikarikiväärillä. Tmp imee melkein kokonaisen lippaan. hunkilla muista käyttää ensimmäiseen bella systers pariin niskantaittajaa jos vain tilaa on. krauserilla mutanttikäden ansiosta tässä maassa ei pitäisi olla ongelmia.

Saaren tukikohta
Aloitat myös saaren aina eri paikoista eikä aloituspaikalla taaskaan ole mitään väliä. saarella pelatessa minulla ei ollut mitään paikkaa mihin aina jäin ampumaan vihollisia eikä myöskään mitään erityistä kaavaa mitä aina noudatin, niinkuin kylässä. Oikeastaan joka hahmolla pelasin eri tavalla ja sain silti helposti 60 000 pistettä. Saarella yleensä se paikka mistä aloitat on hyvä vihollisten ampumispaikka ,sillä oli aloituspaikkasi mikä tahansa niin sinun pitäisi saada hyvä combo aikaiseksi. Esimerkiksi jos aloitat saaren sieltä ylhäältä niin ota heti time extention ja kill bonus, sen jälkeen pysyttelet ylhäällä tappaen vihollisia niin kauan kunnes läski minigun tyyppi tulee. Ammu minigun tyyppiä parhaalla aseellasi päähän, sen pitäisi kuolla tosi nopeesti. Myös muutama kranaatti riittään sen tappamiseen. Tämän jälkeen mene uudelle alueelle keräillen time extentioneja. On tärkeää että keräilet kill bonuksia silloin, kun kannoillasi on paljon vihollisia. Saaren tukikohdassa on kuitenkin yksi ässä hihassaan vihollisten tappamista varten, etsit jonkun paikan missä viholliset tulevat perässäsi tikapuita pitkin, kun ne yrittävät kiivetä niin ammut ne alas, niiden pitäisi kuolla yhdestä tiputuksesta jos ammut sen juuri kun se on melkein päässyt ylös (tikapuiden pitää kuitenkin olla aika korkeat). Saarella on on aika monta tämmöistä tikapuupaikkaa. Minigun miehiä saarella tulee maksimissaan 3 kappaletta. Saarella pitäisi jokaisella hahmolla saada aika helposti vähintään tuo 60 000 pistettä.

Linna
Aloitat linnan aina samasta huoneesta. Aloituksen jälkeen kerää itemit huoneesta ja jatka matkaasti pienet rappuset ylös. Sinua pitäisi olla vastassa paljon vihollisa. Rappusista tultuasi käänny oikealle ja ota perältä esineet tynnyreistä. Sinulla on nyt perässäsi paljon vihollisia, pysy tällä alueella niin kauan kunnes, sinulla on vähintään 20 tapettua vihollista combossa, tämän jälkeen mene rappusia pitkin ylemmälle tasolle hakemaan time extention ja muita tavaroita. Jos olet kauan tällä alueella saat perääsi sokean friikin, jos et, niin sen ei pitäisi ilmestyä ollenkaan. Jos se tulee niin eliminoi se ja mene takaisin alas. Mene ovesta sisään ja rappusia ylös, täällä saat vihollisia eteesi joilla on kilvet. Jos sinulla on flash grenade niin käytä se nyt ja jatka matkaasi paikkaan missä käytit story modessa sitä tykkiä. Ota paikan perältä time extention ja 30sec kill bonus, nyt pysy tällä alueella ja tapa niin monta vihollista kuin kerkeät ennenkuin kill bonus aika loppuu. Kun 30sec kill bonus on loppuun kulutettu, jatka matkaasi rappusia ylös. Rapuissa tulee vihollisia etkä pysty juoksemaan niiden ohi, jos sinulla on flash grenade niin käytä taas. Ota time extention ja kill bonus, sinulla pitäisi olla paljon vihollisia perässä joten pysy paikassa mistä juuri otit time extentionin ja kill bonuksen, tapa kaikki viholliset jotka tulevat ja pidä combo kasassa, sinun pitäisi saada vähintään 10 tapon combo. Jatka matkaasi seuraavasta ovesta, jonka takana pitäisi tulla muutama vihollinen kilvellä varustettuna. Kun olet eliminoinut viholliset jatka matkaasi seuraavasta ovesta. Ota time extention ja tavara tynnyristä. Täällä tulee ärsyttäviä jousimies tyyppejä. Kun jatkat matkaasi näet pienen videon jossa tulee kolme vihollista huoneen sisältä, eliminoi nämä viholliset. Jos sinulla on tässä vaiheessa melkein 60 000 pistettä niin suosittelen että et jatka matkaasi enää kaksoisovista. Jos kuitenkin aika on loppumassa etkä meinaa saada 60 000 pistettä niin silloin jatka matkaasi huoneeseen, täällä on time extention, 30 sec kill bonus ja sokea hullu. Tapa sokea friikki ja pysyttele loppuaika huoneessa tappaen vihollisia.

Miten tapat sokean hullun?
Leon: heitä ensin joko tuli tai normaali kranaatti, jonka seurauksna sen pitäisi mennä polville. Tämän jälkeen ammu sitä haulikolla selkään niin läheltä kuin voit (ammu selässä näkyvään parasiittiin)
Hunk: ensin kranaatti ja sen jälkeen ammut selkään tmp:llä, hunkilla sokean tappaminen on hieman työläämpää.
Ada: kranaatti ja kiväärillä selkään, pitäisi kuolla yhhestä kudista parasiittiin.
Krauser: mutanttikädellä homma hoituu helposti
Wesker: ensin heität joko kranaatin tai ammut sitä killer7:lla, tämän jälkeen killer7:lla tai kiväärillä selkään, yksi osuma parasiittiin riittää tappamiseen.

Vesimaailma
Vesimaailmassa on kolme eri aloituspaikkaa ja tällä kertaa aloituspaikalla on väliä. Tässä kentässä sinun pitää olla varuillasi potaattisäkkimiestä vastaan, sillä se tulee aina eri paikoista aloituspaikasta riippuen. Jos aloitat pelin ylhäältä saat heti perääsi potaattisäkkimiehen, joten mene äkkiä alas ja jatka matkaasi rakennuksen katolle josta pääset pakoon vaijeriketjulla. Älä kuitenkaan käytä sitä vaan odota täällä potaattisäkkimiehen tuloa ja hoida hänet sitten pois päiväjärjestyksestä parhaalla
aseellasi. Toisen potaattisäkkimiehen pitäisi tulla tämän rakennuksen sisältä, eräästä huoneesta mistä saat kill bonuksen. Tämä huone on erinomainen combojen kannalta. Jossakin vaiheessa mene kentän keskelle ottamaan kaikki time extentionit, mitkä siis sijaitsevat kaikki ulkona. Lopuksi ota kill bonus ja pysyttele täällä jonkin aikaa hankkien hyvä combo. Jos aloitat kentän rakennuksen sisältä niin potaattisäkkimies tulee venepajan sisällä, toinen tulee sieltä kentän korkeimmasta paikasta. Kun aloitat kentän juuri mainitsemani rakennuksen sisältä niin pysyttele siellä hankkien vähintään 20 ganadon combo. Jos aloitat kentän keskeltä vesimaailmaan niin pysyttele alhaalla tappaen ganadoja ja ota kaikki time bonukset ja muut jotka eivät sijaitse rakennusten sisällä. Jonkin ajan päästä mene sen talon
katolle jossa on vaijeriketju ja odota potaattisäkkimiehen tuloa.. Vesimaailmassa on tärkein tietää potaattisäkkimiesten tulopaikat aloituspaikasta riippuen. Jos et ole varautunut potaattisäkkimiehen tuloon, saat mitä varmemmin pääsi irti. Vesimaailmassa combojen kannalta parhaat paikat ovat ne paikat mistä saat kill bonukset (oletan, että tiedät nuo paikat itse)

Vinkkejä potaattisäkkimiehen tappamiseen:
Paras tapa potaattisäkkimiehen hoiteluun on siis mennä sen rakennuksen katolle missä sijaitsee se vaijeriketju (se korkeampi talo). Mene siellä paikkaan josta viholliset voivat tulla perääsi vain yhdestä suunnasta ja niin myös potaattisäkkimies.
Wesker: riflellä tai killer7:lla potaattisäkkimies kaatuu helposti. Päähän ei tarvitse osua.
Krauser: mutanttikädellä turhan helppoa
Ada: riflellä helppoa
Hunk: kranaatteja, helppoa jos heitto on tarkka, muuten voi tulla ongelmia…
Leon: kaikista vaikein. Haulikolla päähän niin tarkasti kuin mahdollista, onnistuneesta osumasta potaattisäkkimies hojahtaa taaksepäin ja näin mene hieman lähemmäs ja ammu äkkiä uudestaan. Toista prosessi kunnes potaatti on vainaa. HUOM: haulikolla ammuttaessa joudut siis päästämään monsterin hirvittävän lähelle sinua, jos ammut huti niin se on pää irti sen jälkeen.
En suosittele potaattisäkkimiehen tappoon niitä räjähtäviä tynnyreitä, koska alhaalla et voi olla varma hänen kulkureitistä.

9 kommenttia:

  1. MÄ INHOON POTAATTISÄKKIMIESTÄ! mä kuolen sille joka kerta. Mä ammun ja ammun mut tuntuu et se ei ollenkaan menetä hp:ta :(

    VastaaPoista
  2. Siis iisein tapa Weskerillä tappaa tämä "potaattisäkkimies" eli Dr. Salvador på finska on close combat (thrust punch). Pidät vain huolen, että olet esim: Flash granadella stunnannut pienemmän Ganadon ja lyöt sitä Thrust Punchilla kun Dr. Salvador on osumaetäisyydellä. Pelin Combattien laajan rangen takia vaaraa joutua moottorisahan kynsiin ei ole. Lyönnin pitäisi olla takuuvarma OHKO. Varsinkin jos onnistut lyömään sen ulos kentältä kokonaan.
    : Kermatiikeri

    VastaaPoista
  3. Ja paskat se dr.salvador ei oo ees kovin paha Leon:säästä haulikon ammuksia ja yritä säästää kranaatteja ensin heitä pari kranaattia et se pysähtyy tai flash kranaatit on parempia tai räjähdetynnyrikin kelpaa sit ku se pysähtyy meet potkasee sitä sit ku se menee maahan ammu haulikolla päähän jatka samaa kuolemaan asti niin kyllä kuolee

    VastaaPoista
  4. Ada:kannattaa käyttää samaa pysäytys taktiikkaa kuin Leonilla eli räjähdetynnyri tai flash tai normikranaatti sit meet potkassee ja kun se on maassa ammu Adan kiväärillä tai tmp se toimii

    VastaaPoista
  5. Krauser: tämä on jo liian helppoa säästät Krauserin mutanttikäden ja osut sen siihen nii se kuolee ekast

    VastaaPoista
  6. HUNK:HUNKIlla on se houno puoli et se ei saa flashgrenadeja mut sit jos se saa nii käytät siihen neckbreaker iskun valitettavasti se toimii vain pc versiossa joten PS2 ja WII: ammu tmp'llä HUNKIN tmp on tosi voimakas ja se toimii kun pidät tarpeeks etäisyyttä

    VastaaPoista
  7. Wesker:Weskerillä on vahvoja aseita sekä melee iskuja joten Dr.salvadorin pitäisi olla helppo vastus kunhan et anna sen päästä liian lähelle made by:LOSHABONERO ilmoita jos löydät virheen tai olet erimieltä

    VastaaPoista
  8. Paras peli ikinä =)!!

    VastaaPoista