Hahmot

Leon S. Kennedy

Vuosia sitten Leon oli nuori poliisikokelas joka palkattiin Raccoon Cityn poliisivoimiin. Ensimmäisenä työpäivänä helvetti pääsi valloilleen ja Leon onnistui hädintuskin pakenemaan kaupungista. Nyt, kuusi vuotta myöhemmin, Leon on USA:n hallituksen palkkalistoilla erikoisagenttina. Leon saa tehtäväkseen suojella presidenttiä ja tämän perhettä. Presidentin tytär Ashley Graham kidnapataan, ja Leon päätyy pieneen espanjalaiseen kylään häntä etsiessään. Mutta kyläläiset vaikuttavat hiukan oudoilta...

Ashley Graham

Ikä: 20
Presidentin tyttärestä ei tiedetä paljoakaan. Kuka hänet kidnappasi ja miksi?

Luis Sera

Leon törmää tähän salaperäiseen kulkijaan pelin aikana. Aikoinaan Luis asui kylässä missä tapahtuu nyt outoja asioita. Luis muutti pois kylästä työn takia, ja palattuaan huomasi asioiden olevan vinksallaan. Leon pelastaa Luisin, mutta Luis on silti täynnä arvoituksia. Luis väittää olleensa aiemmin poliisi. Onko hän vihollinen?

Ada Wong

Vuosia sitten nainen kuoli pelastaakseen miehen. Tulokaspoliisi Leon Kennedy halusi suojella tuota naista, mutta epäonnistui. Naisen kuolema on vainonnut Leonia vuosien ajan. Leon tapasi Adan kun Ada etsi poikaystäväänsä tutkija-Johnia Raccoon Citystä. Mutta Ada etsi paljon muutakin. Ada oli Umbrellan kilpailijan, tuntemattoman yhtiön salainen agentti, ja hän halusi saada näytteen William Birkinin G-viruksesta. Lopulta Ada valitsi elämän rahan sijaan, ja antoi elämänsä suojellakseen Leonin henkeä... Tai niin Leon luuli.

Jack Krauser

Kierrellessään eri paikoissa Leon on nähnyt monien agenttien menevän ja tulevan, ja hän on myös nähnyt joidenkin kuolevan. Leon luuli että Jack kuoli vuosia sitten helikopterionnettomuudessa, mutta valitettavasti Leon on väärässä. Jack näyttää olevan hengissä ja hän työskentelee väärällä puolella nykyisessä tilanteessa. Vaikka Jack auttaa "Los Illuminadoseja" vaikuttaa siltä ettei loinen kontrolloi häntä. Silti hänen kykynsä näyttävät olevan yli-inhimillisiä. Jackin armeijakoulutus ja taistelutaidot tekevät hänestä pahan vastuksen Leonille, joten tämä petollinen kommando voi olla liikaa Leonille. Kenelle Jack oikein työskentelee, ja mikä rooli hänellä on Ashleyn kidnappaamisessa?

Ramon Salazar

Astuessaan jättimäiseen linnaan kylän itäpuolella Leon ja Ashley kohtaavat viekkaan ja hullun linnanomistajan Ramon Salazarin. Ramon Salazar toimii älyn ja julmuuden turvin joihin vain aikuinen pystyy. Hänen lapsenomainen ulkonäkönsä pettää. Kauan aikaa sitten hänen esi-isänsä huomasivat "Las Plagas"-nimisen kauhun vaarat ja sinetöivät loishirviöt syvälle maan uumeniin. Valitettavasti nuori Ramon joutui "Los Illuminadosin" johtajan vaikutusvallan alle. "Los Illuminados" on salainen kultti jota johtaa Osmund Saddler ja joka tavoittelee maailmanhallintaa. Saddler vakuutti Salazarin sovittamaan "synnin" jonka tämän esi-isät tekivät, ja yhdessä he herättivät Las Plagasin taas henkiin. Salazar uskoo että kultti on hallinnassa, mutta vain koska Saddler antaa hänen uskoa niin.

Osmund Saddler

"Los Illuminadosin" johtaja on yhtä salaperäinen kuin kultti jota hän johtaa. Hän on petollisen salakavala ja älykäs, ja hän juksasi Ramon Salazarin vapauttamaan Las Plagasin vuosisatojen pituisesta vankeudesta maan alta. Kun vitsaus pyyhkäisi läpi läheisen kylän, Saddler teki sen asukkaista orjiaan ja pakotti heidät rakentamaan jättimäisen laitoksen kaukaiselle saarelle jota aiemmin käytettiin tutkimustyöhän. Leonin täytyy tunkeutua Saddlerin kultin ja organisaation ytimeen saadakseen selville tämän suuruudenhullun suunnitelmat Ashley Grahamin ja maailman suhteen.

Ingrid Hunnigan

Hunnigan toimii Leonin apuna tehtävän aikana radiopuhelimen välityksellä.

Pollarit

Pari poliisia vie Leonin kylän laitamille pelin alussa. Pelkureina he eivät uskalla lähteä Leonin avuksi kylää tutkimaan.

Albert Wesker
Wesker toimii taustapiruna RE4:ssä, mutta kenties jo seuraavassa RE-pelissä on hänen aikansa loistaa huomion keskipisteenä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti