Beta

"Älä kuse housuihisi" -- Shinji Mikami

Aikaisemmat RE4:n versiot:

Capcom aloitti RE4:n tekemisen alusta monta kertaa. Varsinaiseksi peliksi jalostui vasta neljäs versio. Tämän sivun kuvat ja tiedot ovat toisesta versiosta.

1. versio: Umbrellan Euroopassa sijaitsevan päätukikohdan tuhoaminen. (Mielestäni tämä olisi ollut looginen jatko tarinalle)
2. versio: Leon sai oudon taudin minkä vuoksi hän alkoi nähdä illuusioita ja vihollisia jotka eivät oikeasti olleet olemassa. Leon yrittäisi tuhota viholliset vaikka ne eivät oikeasti olleet edes paikalla.
3. versio: Tässä versiossa oli zombeja, mutta tekijöiden mielestä ne eivät enää olleet viihdyttäviä. He päättivät että zombien aika on ohi...

Resident Evil 4 tulee olemaan pelottavin Ressa-peli koskaan. Sanokaa hyvästit kaksiulotteisille taustoille, koko peli on kolmiulotteinen. Tosiaikainen salamointi on kaunista ja aidonnäköistä, ja nyt näemme varjoja hahmojen ja esineiden joka puolella. Henkilöhahmot ovat entistäkin yksityiskohtaisempia, ja näyttävät hämäävän aidoilta. Kolmiulotteiset taustat mahdollistavat uskomattomat heijastavat pinnat, kuten Leonin taskulampun valoa heijastavan peilin heikosti valaistun käytävän päässä.

Pelin päähenkilönä on Leon S. Kennedy, joka tutkii Umbrellan toimia pohjamutia myöten. Pelin aikana Leon saa virustartunnan ja kohtaa täysin uudenlaisia vihollisia. Leonilla on pistoolinsa, mutta tässä pelissä hänellä on käytössään myös taskulamppu, jolla hän voi tutkia kolmiulotteista ympäristöään vihollisten varalta.

Kuvia beta-versiosta

2 kommenttia:

  1. Mielestäni BETA -versio olisi ollut paljon parempi kuin nykyinen Resident Evil 4! Nykyisestä Re4:stä puuttuu pulmat ja varsinkin kauhu. En ymmärrä mikähän idea oli muuttaa selviytymiskauhu räiskintäpeliksi. Olisivat tehneet vain tuon beta version, tai edes paremman nykyisestä 4:sta!!

    VastaaPoista
  2. vittu en tiiä betasta mitään ja se ei mua kiinosta

    VastaaPoista